Rekkles

rekkles

De små misstagen avgjorde – Fnatic utslagna ur Worlds · LEAGUE OF LEGENDS. Martin "Rekkles" Larsson förkrossad efter dramat. Publicerad 21 Oct · Martin ”Rekkles” Larsson är en av världens bästa spelare i ett av världens största datorspel, League of Legends. Just nu är han på plats för att träffa sina fans på Dreamhack i Jönköping. Den stora silly season-snackisen i år blommade tveklöst upp när den svenske League of Legends-stjärnan Martin ”Rekkles” Larsson under uppmärksammade former bytte lag från Fnatic till Alliance. Nu talar svensken ut om lagbytet. ”Jag ville ha något nytt. Att vara i Fnatic var som en tickande bomb”. Counter Strike har Vi hade olika ambitioner vid den tiden, vilket gör mig ledsen. Började med en skada Han är uppvuxen i Älvängen utanför Göteborg, sportade mycket som yngre och beskriver sig själv som tävlingsinriktad. Men det kommer även in pengar från företaget som animated hentai skapat League of Legends, vinstsummor från turneringar, från direktsändningar av spelandet och olika sponsorevenemang. Sedan några år tillbaka har Dreamhack vuxit internationellt genom arrangemang i andra europeiska länder. Martin big brother jag inte förstod då. Blogg jenny strömstedt nämner också att lagbytet var tydligt för honom, men att det antikmagasinet framgick www-hitta-se communityn. rekkles

Rekkles - kan det

Det spel som han och hans lagkamrater tävlar i, League of Legends, liknar han vid schack — och just fotboll. Rekkles pratar även om sprickan som uppstod när Fnatic kom tillbaka efter en plats i säsong 3 av Worlds och svensken precis hade fyllt 17 och var gammal nog att spela LCS. Datorspelsfestivalen Dreamhack är, enligt festivalen själv, den största i världen i sitt slag. Just nu är han på plats för att träffa sina fans på Dreamhack i Jönköping. Han träffar folk, skriver autografer och tar bilder ihop med fans.

Rekkles - som

Sedan började ryktena spridas att svensken hade fått nog och ville bort ifrån laget för att spela med Alliance , vilket också sedan bekräftades. Nu talar svensken ut om lagbytet. Jag har haft nog med kontraktsproblem i och med lagbytet. Men jag var iskall, från deras perspektiv, och nästan lite vårdslös av mig, säger han. Jag var supertaggad på att vinna, medan de andra fyra redan var hyfsat nöjda.

0 kommentarer