Telenor danmark

telenor danmark

Telenor Danmark är en dansk mobiloperatör med huvudkontor i Köpenhamn. Verksamheten stratades och har idag omkring 1,4 miljoner kunder i Danmark. Sedan ägs Sonofon av norska Telenor. Sedan använder man även Telenors blå logotyp och formspråk i sin kommunikation. Den 15 juni bytte. Med Telenor ringer och surfar du utan extra kostnad när du är i Danmark. Här hittar du information och tips. Ha en dejlig resa! Ska du åka utomlands? Här kan du ta reda på vad det kostar att ringa, smsa och surfa för samtliga länder. I EU/EES kostar det inget extra alls.‎Ring och surfa i Danmark · ‎Telenor Global · ‎Priser till utlandet · ‎Priser inom EU/EES.

Telenor danmark - Till

Har du dessutom samlat familjen i ett och samma Frihets-abonnemang så ringer ni fritt till varandra i hela världen. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Telenor. Det har under en längre tid talats om att den danska marknaden är för fragmenterad. Det är kostnadsfritt när du ringer med ett Telenor-abonnemang. Detta gör att ett meddelande innehållande symboler max kan vara mellan 35 och 70 tecken långt. Telefonnummer från en Telenor-mobil: Vart ska du resa?

Telenor danmark Video

RenMobil App - Telenor Erhverv telenor danmark Totalt får det konstiga frågor samägda företaget en omsättning på cirka nio miljarder danska kronor. Efter några sekunder får du ett välkomst-sms. Efter telia stockholm sekunder får du ett välkomst-sms. Dessa priser gäller även dig som har Telenor Frihet. Gårdsförsäljning stärker landsbygden - Priser från Sverige till ett annat land Fria sms till hela världen Ring billigt till andra länder.

0 kommentarer