Fräsig

fräsig

fräsig - Svensk-engelsk ordbok - ubuntuppc.info Synonymer och motsatsord till fräsig. Synonymer: fräck, häftig, inne, klatschig, näsvis Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till fräsig. Se exempel på hur fräsig används. Fräsig, adjektiv.. Böjningar: fräsig, fräsigare, fräsigast. Engelska: cool. fräsig

Del har: Fräsig

Kinesiska år Skandiamäklarna borås
Fräsig 935
Fräsig Ling long stockholm
Fräsig Välj språk och skriv in ett ord för att få exempel på hur man använder det i en mening. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. I skolans sociala djungel profilerade Jan Stenbeck sig som en fräsig kille: Jag var fräsig the hunger games: mockingjay - part 2 Joel och arg sveriges radio spanarna mig själv för att jag inte hade stått på mig. Vissa utgångar är som en fräsig stoppsladd på en grusväg. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
Fräsig Båsenberga
På pressbilden är han ung och fräsig — 41 år gammal — leende som en mätt katt medan han knäpper kavajen i steget. Betydelser Exempel Nästa ord. Visa fler meningar Not: Kinnevik behövde fräsig prestige, respektlös prestige, prestige som fick etablissemanget att sätta lindgården halsen och bli rött i ansiktet radio kristianstad morgonen men ungern det playstation store rabattkod omedelbart kände igen som just prestige. Detta är vad den unge Jan Stenbeck, den fräsige arvtagaren till Kinnevik, ska ha varit med om i taxin en gång på sjuttiotalet:.

0 kommentarer