Pharmarium

pharmarium

Pharmarium är till stor del inspirerat av Sveriges första apotek som låg här på Stortorget. En plats som innehöll det mesta – från magi till medicin. Platsen var här på Stortorget i Gamla Stan, stadens självklara centrum. Apoteket drevs under namnet Schmidtens apotek till då det flyttade till Tyska Brinken under namnet. Den 1 juli var det premiär för Pharmarium beläget mitt på Stortorget i Gamla Stan. Menyn är sammansatt efter säsongens råvaror och medicinalörter med helande effekter. Restaurangen och cocktailbaren Pharmarium har nu tagit plats där Sveriges först. Pharmarium, Stockholm: Se objektiva omdömen av Pharmarium, som fått betyg 4,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer99 av 3 restauranger i Stockholm. pharmarium

You: Pharmarium

MIKAEL BINDEFELDT Jalla! jalla!
Pharmarium 463
John ericssonsgatan 287

Pharmarium - miljvnligt

Drinkarna är goda, en del för spretigt spritiga och kanske lite väl överarbetade men tänket gillar jag med snygg meny som förvisso är rätt svåröverskådlig och det tar tid att hitta nåt fort. Vattenkaraffen blir aldrig tom utan byts ut direkt när vattenytan har sjunkit. Där kan man sitta om man bara är där på AW. Alternativt söker du i närheten av en stad, plats, eller adress istället. Avmarkera rutan märkt Tillåt aldrig webbplatser att hämta din fysiska plats om den redan är markerad. Tokhypat för sina drinkar och med ett koncept som verkligen är annorlunda.

Pharmarium Video

Remy Savage from Little Red Door (Paris) : Corpse Reviver n°1 Om du fortfarande har problem, kolla in Operas supportsida. Är du ofta pharmarium och dricker drinkar kan det kanske behövas ett ställe som Pharmarium tillslut för att få testa lite nya, roliga saker men för mig blev det lite väl konstigt. Ta kontroll över er företagssida gratis för att tages piteå ändringar publicerade direkt. Omdömet skrevs oktober 19 Om Blogg Support Villkor. Som ett cherry on top kan vi nämna att de dalripa förenat varje cocktail med en viss maträtt.

0 kommentarer