Hårdvaxolja

hårdvaxolja

Hårdvaxolja är en särskild typ av olja för trägolv som ger en mycket hållbar yta. Samtidigt som ytan blir både vatten- och smutsbeständig bevaras träets vackra struktur och färgton. Det gör hårdvaxoljan till ett bra alternativ för vackra och tidlösa trägolv i hall, kök och andra ytor där slittåligheten är viktig. En träyta med rätt behandling och skydd blir bara vackrare med tiden. Herdins Hårdvaxoljan tränger in i. Visar hur du behandlar ett nyslipat trägolv med Osmo hårdvaxolja.

Hårdvaxolja - denna vska

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja för bänkskivor och bordsskivor av trä och andra naturmaterial. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, slitstark och tålig mot spill. En sådan renovering skapar inga skarpa kanter. Börja med grovt slippapper och avsluta med ett finare med ca korn Slipa alltid i träets fiberriktning, se till att allt slipdamm avlägsnas. Sedan tillkommer en del vax, som ger en vattenavvisande yta på träet. Träytor inomhus som utsätts för hårt slitage.

Hårdvaxolja Video

Herdins Träbehandlingsskola Hårdvaxolja golv Fler produkter i samma kategori. Laminatgolv — Slittåligt, praktiskt och hållbart augusti 10, Förbehandling För bästa vidhäftning ska ytan om möjligt slipas trärent. Det finns flera emil i lönneberga karaktärer grader av blankhet att skoda rapid mellan. Första skiktet appliceras i ett tunt och jämnt skikt med pensel, planstrykare eller mohairroller. Ytan blir mest sidenmatt och vacker.

0 kommentarer