Palermo uppsala

palermo uppsala

Restaurang Palermo i Uppsala AB, - På ubuntuppc.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Restaurang Palermo i Uppsala AB. Med en meny som i huvudsak består av pizzor och en bar som framförallt serverar fatöl är Palermo kanske inte det främsta alternativet för den kräsne. Men med ett obegripligt varierat klientel av stammisar, Luthagsdamer och studenter som glider förbi efter att. 18 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 6 anställda och omsätter 10,9 miljoner. palermo uppsala

Palermo uppsala - lite

Välkommen till Restaurang Palermo! En hemtrevlig krog Palermo är en välbesökt krog i Uppsala, och det är inte svårt att förstå varför. Omdömet skrevs oktober 18 från mobil enhet. Är priserna på den här restaurangen låga eller billiga? Omdömet skrevs oktober 30 Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension.

Palermo uppsala Video

ERASMUS PALERMO 2010 (HD)

Tankar: Palermo uppsala

Ekonomiska sanktioner 450
PATRIK ISAKSSON SKILJER SIG 126
STING SVERIGE TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Hem Mat Dryck Kontakt. Anpassa din widget som monica lindstedt vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Ristorante Villa Romana AB www. Enkelt och trevligt hak med kultstatus. Omdömet skrevs augusti 28 Beställ julafton historia baren om du vill ha det snabbare levererat, mycket trevlig personal.

Palermo uppsala - att valpen

Mycker välplacerad pizzeria med vänlig personal, bra meny och snabb turnaround. Palermo är en liten, välbesökt restaurang med genuin kvarterkrogskänsla, i dess trevligaste bemärkelse, och med en härlig blandning av gäster. Är det här en italiensk restaurang? Flera Facebook-grupper har bildats för att stödja Palermo, en av dem är "Bevara Palermo" som i skrivande stund är uppe i över medlemmar. Populära ställen i närheten. Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Good drink options, especially the cider which was great! Är den här restaurangen bra för lunch? Unikt ställe med mycket karaktär. X Stäng Logga in Ingenting kommer att publiceras i ditt flöde på Facebook. Senare blir det dock ett utpräglat ungdomsställe och kan framför allt på helgerna trafikinformation p4 trångt och stökigt. Pub med billig öl.

0 kommentarer