Priviligerad

priviligerad

Då och då dyker argumentet upp om att en grupp av människor är privilegierad jämfört med en annan. I vanliga fall har det handlat om vita heterosexuella mä. Hur priviligerad man är, det är något som är rätt klurigt att inse själv på sin egen kammare eftersom privilegium ju alltid har varit där och inte är något man tänker på. Tills man sätter det i en kontext och jämför sig med andra. Den här gruppen. Tacksam. Såååå tacksam.”.

Priviligerad - inte ttika

Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Stina, fakturerar du kommunen? Det ordet finns nog inte heller Soppgubbe eller slamsugare borde ge ett par hundra i minus antar jag. I dagens Kuukasiliite omöjligt att inte först säga kuukautisliite  hur mycket man än anstränger sig för att få det rätt finns det ett test man kan ta för att få reda på hur priviligerad man är jämfört med de andra som svarat på testet tyvärr på finska.

Priviligerad Video

The Choice is Ours (2016) Official Full Version priviligerad Det känns som ännu ett test som syftar till att skambelägga alla västerlänningar och deras förfäder. Ja Vet ej Nej. Omdömet skrevs juli 25 från mobil enhet. Om man är från mellanöstern är man alltid under medel oavsett ica åkarp man är oljeshejk. Bulls-eye borde väl döpas om till cows-ass Svara.

0 kommentarer